oloa栏目2

E le o se faiga faʻavae e faʻatoʻilaloina ai le vape faʻaaogaina, ae o se isi vape faʻaaogaina sili atu

I le tala o le sikaleti eletise, e leai se mea e le lava o tala faʻasolopito.Mai le uluai HNB o loʻo faʻatusalia e le IQOS, e oʻo atu i le cotton-wick atomizer mulimuli ane o loʻo faʻatusalia e le JUUL, ma le ceramic atomizer o loʻo faʻatusalia e Smol / RLX, ua oʻo uma i latou i se tulaga o le tuputupu aʻe faʻalavelave.

I aso nei, o le "protagonist" o le tala o le tuputupu aʻe o le sikaleti eletise ua avea ma sikaleti eletise lafoai.I le lua tausaga talu ai, o faʻatauga o sikaleti faʻaaogaina ua faʻateleina toeitiiti 63 taimi.O lenei mea e sili ona manino i le maketi a Europa.O sikaleti eletise faʻaaoga e faʻaaogaina o le a faʻatupuina ai le faʻatupulaia o mea pāpā i le 2022, faʻatasi ai ma faʻatauga faʻateleina i le US $ 1.54 piliona, o se faʻaopoopoga o le tausaga i le tausaga e +811.8%.

O le mea e sili atu ona taua, o sikaleti eletise faʻaaoga malosi o loʻo faʻapipiʻiina le maketi mo sikaleti eletise toe faʻaleleia ma tatala.I le 2022, o le faʻatauga o sikaleti eletise faʻaaoga i Peretania ma le Iunaite Setete o le a 43.1% ma le 51.8% i le faasologa.

I aso ua tuanaʻi, ina ua talanoa le toʻatele o tagata e uiga i pisinisi e-sikareti, e mautinoa na latou talanoa e uiga i popolega faʻavae, ae o loʻo faʻaauau pea ona paʻu le sikaleti eletise i faiga faʻavae, e faʻaalia ai lo latou malosi malosi.Mai le HNB e o'o atu i sikaleti e-sikareti ma ua fa'aaogaina nei sikaleti eletise, ua fa'aalia ai se mamanu o le atina'eina o le alamanuia e-sikareti:

E le o se faiga faavae e faatoilaloina ai sikaleti eletise, ae o se isi sikaleti e sili atu

O faʻamaumauga a le Euromonitor o loʻo faʻaalia ai o le faʻatau atu o le sikaleti i Europa i Sisifo ua vave faʻateleina mai le US $ 2.11 piliona i le 2015 i le US $ 5.69 piliona i le 2022. O sikaleti eletise faʻaaogaina o le a vaʻaia le faʻatupulaia o le pa i le 2022, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le faʻatau i le US $ 1.54 piliona, i le tausaga i luga. -tausaga siitaga o + 811.8%.

Aemaise lava i Peretania, lea e manatu i le sikaleti eletise o se meafaigaluega mo le puleaina o tapaa, o le faatauina atu o sikaleti eletise lafoai i le 2022 na siitia i le 1116.9% i lea tausaga ma lea tausaga i le US $ 1.08 piliona, ma le tau o le faatauina atu o sikaleti eletise lafoai foi. siitia mai le 0.6% i le 2020 i le 2022. 43.1%.

O le fa'atupula'ia o sikaleti fa'a'ele'ele fa'aaoga ua matua fa'aiti'itia ai le fa'atauga o sikaleti e mafai ona toe uta ma tatala.Mai le 2015 i le 2021, i totonu o tagata laiti, o le vaega sili ona lauiloa e-sikareti e tatala.O sikaleti e-sikaleti fa'aaogaina o le a vave ona lauiloa i le 2022, fa'atasi ai ma lo latou fa'atuputeleina mai le 7.8% i le 2021 i le 52.8% i le 2022: O sikaleti e mafai ona fa'aaogaina o le a o'o i lo latou maualuga i le 2020-2021, ma o le a fa'ato'a maua e le vaega fa'aaogaina ma tatala e -sikareti.Ole vaega ole sikaleti e sili ona fiafia i ai tagata matutua ile 2021-2022 e tatala uma, ae o le vaega o oloa lafoai ua faateleina foi.

O loo tupu foi lea tulaga i Amerika.Mai Ianuari 2020 e oʻo ia Tesema 2022, o le aofaʻi o faʻatauga o sikaleti e mafai ona toe utaina i le Iunaite Setete na pa'ū mai le 75.2% i le 48.0%, ma le faʻatauga o le sikaleti faʻaaogaina na siitia mai le 24.7% i le 51.8%

I le talafaasolopito atoa o le atinaʻeina o sikaleti eletise, e ui lava i le taofiofia o faiga faʻavae umi, e leʻi aʻafia ai le malosi malosi: mai le tuputupu aʻe leaga o le HNB i aso muamua, e oʻo atu i le tulaʻi mulimuli ane o le sikaleti eletise atomized. o loʻo faʻatusalia e JUUL ma RLX, i le faʻaaogaina o loʻo i ai nei Le televave o le atinaʻeina o sikaleti eletise.

I se tulaga patino, e le o se faiga faʻavae e faʻatoʻilaloina ai-sikareti, ae o se isi sikaleti eletise sili atu.


Taimi meli: Oke-17-2023